Categorías
Institucional

Nou comunicat d’Empresaris de Catalunya

Empresaris de Catalunya considera que les exigències del nacionalisme per recolzar la investidura de Pedro Sánchez no pretenen tancar una etapa de confrontació estèril, sinó legitimar-ne la repetició

Empresaris de Catalunya rebutja una futura llei d’amnistia pactada per Pedro Sánchez i el nacionalisme català.

L’amnistia suposaria un clar risc de reincidència en els comportaments delictius del nacionalisme i el retorn a la inseguretat i la divisió social.

L’acord aconseguit és la bestreta d’un tensionament institucional i social que incrementarà la inestabilitat econòmica, no ajudarà a crear ocupació, paralitzarà projectes d’inversió i podrà suposar la fugida d’empreses d’Espanya.

Empresaris de Catalunya entén que la legalitat vigent es basa en la sobirania nacional, la Constitució, la divisió de poders i el respecte a les resolucions judicials. Per això, reafirmem el nostre compromís amb les iniciatives encaminades a evitar el deteriorament que per a la societat catalana i espanyola tindria el nou marc legal que el PSOE de Pedro Sánchez i els seus socis nacionalistes pretenen imposar a la ciutadania.

Junta Directiva d’Empresaris de Catalunya
Barcelona, 2 de novembre de 2023